BCAA 5000 powder (345 g) USA Unflavored
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуків (0)
BCAA 5000 powder
BCAA 5000 powder від Optimum Nutrition — це ефективний амінокислотний комплекс у формі безсмакового порошку, що має виражені анаболічні та антикатаболічні властивості. Кожна порція забезпечує ваші м'язи 5 г незамінних амінокислот.
Формула BCAA 5000 powder від Optimum Nutrition має ідеальне співвідношення основних амінокислот — 2:1:1 (лейцин, ізолейцин, валін). Це співвідношення забезпечує максимальне постачання будівельних матеріалів для м'язів та оптимізує біохімічні процеси в організмі.
- Лейцин сприяє синтезу білка, захищає м'язову тканину, служить джерелом енергії, стимулює вироблення гормону росту і знижує рівень цукру в крові.
- Ізолейцин підтримує виробництво гемоглобіну, регулює рівень глюкози, покращує витривалість і прискорює відновлення.
- Валін контролює обмінні процеси, відновлює пошкоджені волокна, підтримує рівень азоту та бере участь в енергетичному забезпеченні.
BCAA 5000 powder від Optimum Nutrition:
- Сприяє нарощуванню якісної сухої м'язової маси.
- Має антикатаболічний ефект, запобігаючи розпаду м'язів.
- Сприяє стимуляції синтезу білка.
- Підвищує витривалість і силові показники.
- Зміцнює імунну систему.
- Підвищує енергетичний потенціал та продуктивність.
- Знижує ризик травм.
- Поліпшує функції та стан центральної нервової системи.
- Має жироспалювальну дію.
- Підсилює виробництво інсуліну і гормону росту.
- Прискорює відновлення та регенерацію.
ВСАА безпосередньо транспортуються до м'язів, уникнувши фільтрації в печінці.
BCAA 5000 powder від Optimum Nutrition має спеціальну легкорозчинну формулу, яка легко розчиняється у воді, не осідаючи на дні та не утворюючи грудочки.
Склад 1 порції (5,75 г):
- Мікронізований L-лейцин — 2,5 г
- Мікронізований L-ізолейцин — 1,25 г
- Мікронізований L-валін — 1,25 г
Інші інгредієнти: інулін, соняшниковий та соєвий лецитин.
Рекомендації до застосування: Змішайте 1 чайну ложку з гіркою порошку з 300 мл вашого улюбленого напою у шейкері. Закрийте шейкер і збивайте протягом 10 секунд.